LA PRIMERA COMUNIÓ

A Cal Pupinet, gaudireu d’un dia complet i ple d’emocions

Amb el caliu de la familia i amics, reunits al voltant d’una taula on els petits de la casa seran els protagonistes, conservaran un bon record de la seva celebració.

Voleu més informació? Expliqueu-nos què necessiteu i posarem a la vostra disposició els nostres recursos per fer-ho possible, només ens heu d’indicar al formulari que us indiquem.

SERVEIS

– Monitors infantils

– Photocalls, fotomatón, decoracions, detalls per a convidats, bufet amb fonts de xocolata, Candy Bar, actuacions, monitoratge i espectacles (màgia, animacions infantils)*

– Aparcament gratuït

MENÚS

Tot i tenir una selecció de menús confeccionada per aquestes ocasions especials i per que pugueu triar el que més s’ajusta a les vostres necessitats. A Cal Pupinet sempre estem oberts a modificar i personalitzar el vostre menú o bé elaborar-ne un de nou, segons els vostres gustos i dins la nostra oferta gastronòmica.

Des de fer un àpat convencional dins els salons amb un primer, segon i les postres, a fer que els primers siguin una selecció d’entrants a compartir per degustar més varietat, amb segon i les postres o fer un àpat complet amb l’inici d’un aperitiu a la terrassa a l’aire lliure i continuant al saló.

Vols rebre més informació? 

T’agradaria venir un dia amb el/la protagonista a veure els nostres espais com ara els salons, la terrassa, la discoteca? Tens dubtes,  necessites d’alguns aclariments o senzillament vols saber-ne més?

Per nosaltres serà un plaer poder-vos atendre, us convidem a venir a visitar-nos, i sense cap compromís us convidem a fer un café. Indique-nos al formulari quan us va millor, buscarem un dia i hora que s’adapti als vostres horaris per veure’ns en persona.

Accedir al formulari

ESPAIS

Salons Privats i Compartits

Descobreix els nostres salons, cadascun amb la seva decoració i singularitat, de diferents capacitats, espais únics i versàtils.
T’agradaria tenir més intimitat a la vostra celebració, un saló en exclusiva? Consulta’ns la disponibilitat.

Terrassa-Jardí

Un espai a l’aire lliure envoltat de vegetació on gaudir d’un vermuth, d’un bon aperitiu o per prendre-hi una copa relaxadament els grans, mentre els petits juguen.

Discoteca Pupi Lounge Club

El millor espai per posar punt i final a la vostra celebració. La nostra discoteca Pupi Lounge Club obre les portes al final del vostre dinar per culminar la festa ballant amb els èxits d’ara i de sempre.