Per primera vegada Cal Pupinet amb el Club Mindundis Team organitzem “La Pupinada”, una jornada solidària els donatius de la qual aniran destinats al programa Hospital Amic de l’Hospital Infantil Sant Joan de Déu.

[one_third]

 

Resultat d'imatges de mindundis castellbisbal logo
[/one_third][one_third]

 

 

Cal Pupinet

[/one_third][one_third_last]
[/one_third_last]

El dia arrencarà amb una caminada d’uns 4 km organitzada pel Club Mindundis Team de Castellbisbal. Sortirem de la Plaça de l’Esglèsia a les 12:00 i baixararem seguint el camí de les Barraques de Vinya, visitarem la Moixella i el pla de la Gatzarella per acabar a la barriada del Canyet. Una ruta circular pel passat agrícola del poble, el recorregut durarà aproximadament una hora, cal portar roba i calçat esportiu.

 

Enllaç a la ruta: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/pupinada-2018-23884562

 

A les 14:00, l’equip de Cal Pupinet us oferirem una Calçotada Popular a la terrassa jardí. En un ambient distés, amb alegria i bona companyia,  La Pupinada, una jornada solidària i plena d’emocions, en aquesta ocasió serà l’encarregada de posar punt i final a la temporada de calçots, una tradició ben arrelada a casa nostra, perquè els de Cal Pupinet i molts de vosaltres #somdelaceba,


[one_half]
MENÚ ADULT

Calçots amb salsa romesco
Graellada de carn (pollastre, cansalada, botifarra i conill) amb patata al caliu
Gelat, Cafè i Beguda

PREU DEL TIQUET 25€
(inclou 4€ de donatiu)
[/one_half][one_half_last]
MENÚ INFANTIL

Plat combinat amb pit de pollastre a la brasa, croquetes i patates fregides
Gelat i Beguda

PREU DEL TIQUET 14€
(inclou 2€ de donatiu)
[/one_half_last]


 

*Els preus de les inscripcions/tiquets inclouen la caminada, el dinar, el donatiu i una samarreta commemorativa. L’import amb tot inclòs dels adults son 25€ i els infants 14€.

Les inscripcions a la Pupinada 2018 les podeu fer del 4 al 20 d’abril presencialment al mateix restaurant, per telèfon o bé amb targeta de crédit a través del  formulari d’inscripció de www.inscripcions.cat a l’enllaç que hi ha a continuació. Només seran vàlides les inscripcions un cop efectuat el pagament.

[button link=”https://www.inscripcions.cat/pupinada2018/” size=”large” newtab=”on”]INSCRIPCIONS[/button]

 

Cal tenir en compte que la tornada al poble cadascú la farà pels seus propis mitjans, us recomanem que ho tingueu present per si us heu d’organitzar o deixar els cotxes previament al nostre aparcament privat per tal que a la tornada us sigui més cómoda.

Tots els donatius de la Pupinada 2018 aniran íntegrament al programa Hospital Amic de l’Hospital Infantil Sant Joan de Déu. És un programa d’humanització de l’hospital que es duu a terme per la millora de l’experiència hospitalària dels pacients i les seves famílies. Parlem de professionals com terapeutes amb gossos, musicoterapeutes, pallassos d’ hospital… tot un seguit d’ actuacions diàries i programades que ajuden als nens a “ser nens” malgrat les circumstàncies d’hospitalització per malaltia, tractament o intervenció. Aquí teniu un vídeo explicatiu:

Si no podeu venir i voleu fer el vostre donatiu per colaborar amb la causa, ho podeu fer també mitjançant els mateixos sistemes de pagament que tenim habilitats per a les inscripcions.

[button link=”https://www.inscripcions.cat/pupinada2018/” size=”large” newtab=”on”]INSCRIPCIONS[/button]