FEsta de La Verema 2017

Festa de la Verema Castellbisbal

Recuperant la tradició vinícola, el municipi de Castellbisbal celebra enguany la nova edició de la Festa de la Verema 2017. La festa comença amb la recollida del raïm a les vinyes, seguidament es transporta en carros tot passejant pels carrers del poble fins arribar a la plaça de l’església on es podran recuperar les energies amb un bon esmorzar. I després s’iniciarà la trepitjada dels gotims per aconseguir extreure el most amb el que s’elaborarà la beguda que es posarà a la venda l’any següent.

DATA: diumenge 17 de setembre de 2017
LLOC: Plaça de l’església s/n, Castellbisbal                                                                                                                                                             RECOMANAT PER A: Totes les edats

PROGRAMACIÓ:

A les 8 del matí: Sortida de l’avinguda Gaudí cap a al avinya amb els carros, tractors i cotxe. (Cal portar tisores)

A les 10 del matí: Passejada pel poble amb els carros carregats de raïm, a continuació esmorzar per a tothom que vulgui a l’Esbarjo (pa amb tomàquet, botifarra, embotits, aigua i vi).

A les 11 del matí: Trepitjada de raïm a la Plaça de l’Esglèsia. Premsada d’una part de la brisa. Venda de vi de les collites anteriors. Sorteig dels premis de la Festa de la Verema 2017.

I per culminar la festa no podeu deixar de venir a dinar a Cal Pupinet i gaudir amb els nostres àpats.

“Com si fos un emblema,

pel setembre

comença la verema

i el pinyol d’or convida

a renovar la força

de la vida”

Miquel Martí i Pol