Heu estat mai a la Cripta Gaudí i al Parc Arqueològic Mines de Gavà?

Nosaltres ens hem estrenat en una sortida que novament ha organitzat la Diputació de Barcelona i el Consorci de turisme del Baix Llobregat. I podem dir que val molt la pena anar a treure el cap. Ho tenim molt a prop de Castellbisbal.

La Cripta Gaudí i la Colònia Güell

El punt de partida ha estat a Sant Feliu, i d’allà hem anat en autocar fins a l’altre costat de la A2 i del riu Llobregat, on es troba el poble de Santa Coloma de Cervelló. En baixar de l’autocar ja ens esperava en Ramon, el nostre guia a la Cripta Gaudí Patrimoni Mundial de la UNESCO. Ell ens ha explicat de manera molt didàctica i divertida el perquè de la seva construcció i els secrets que tenen relació directa amb la Sagrada Família. Us recomano que la visiteu i descobrireu això i molt més!

En sortir hi ha hagut canvi de guia, i hem anat a fer una volta pels carrers de la Colònia Güell, a tocar de la Cripta. Es tracta d’una colònia industrial d’estil modernista on s’hi respira molta pau. Passejant-hi veus les cases amb diferents acabats on al S.XIX els treballadors de la colònia vivien i també tenien accés a l’ensenyança, cultura i oci.

Si us voleu fer una idea del temps que ocupa la visita, Aquesta part l’hem visitat en aproximadament dues hores, però això sempre dependrà de si feu visita guiada o no.

INFORMACIÓ I HORARIS: www.gaudicoloniaguell.org
TEMPS DE VISITA: Hem invertit uns 90 minuts en fer tot el recorregut.
AMB NENS: Dir-vos també que pels més petits de la casa fan visites teatralitzades molt interessants.

La visita al Parc Arqueològic Mines de Gavà ho teniu a la següent publicació.