Agenda i curiositats de MARÇ a Cal Pupinet 2020

CELEBRA EL DIA DEL PARE I SANT JOSEP A CAL PUPINET

Dijous, 19 de març

A Cal Pupinet ens agrada seguir les tradicions, així que vine a dinar i celebra el dia del pare, Sant Josep o el et vingui més de gust, la nostra crema catalana casolana, elaborada seguint la recepta tradicional de l’Eulàlia, estarà llesta per que la deleitis!!! reserva-la ja.

TEMPS DE QUARESMA

Dimecres i divendres de març

Continuem amb més tradicions, cada dimecres i divendres fins que arribi la Pasqua trobarás els deliciosos “Bunyols de Quaresma” i pels que no hagueu pagat la bula no us faltaran a la CARTA plats que no continguin carn, no deixis d’assaborir els peixos a la brasa, les amanides, l’arròs amb llamantol i com no els nostres bunyols cremosos de bacallà… Fer penitència és tot un plaer amb les propostes que us tenim preparades, no esperis per la teva taula, reserva-la ja.

A CAL PUPINET #SOMDELACEBA

A finals de març posem fi a la temporada

Un any més, s’acaba la temporada, els calçots han sortit de la terra per anar a parar a les nostres taules i ser els reis als vostres àpats, la temporada s’acaba i recollim fins la temporada que ve. Aprofiteu els últims dies per viure la tradició més arrelada a Cal Pupinet, vine sol, acompanyat o en grup. I si arribes abans de l’hora, recorda que els caps de setmana tenim La Pupineta, la nostra terrassa, oberta per que pugueu fer un aperitiu mentre feu temps per anar a la vostra taula. Consulta el nostre menú CALÇOTADA.

Dinar amb nens a Cal Pupinet

#familiaCalPupinet

Els caps de setmana de febrer, si veniu a dinar amb els nens, a més dels diumenges també tindrem disponible el servei de monitors els dissabtes. Quan vingueu no us deixeu de recollir els cupons de descompte per gaudir d’activitats en familia pel Baix Llobregat, descobrireu propostes molt interessant a tocar de casa nostra.


pupi lounge club

Les Obertures previstes del Pupi Lounge Club d’aquest mes són:

– Dissabte, 07 de març: a partir de les 00:00 fins a les 02:00
– Dissabte, 14 de març: a partir de les 00:00 fins a les 02:00


QUÈ FER PELS VOLTANTS?

 

Si voleu combinar activitats abans o després de venir a fer l’àpat amb nosaltres, aquest mes a Castellbisbal i voltants hi haurà:

Tres Tombs
Diumenge, 01 de març de 2020 a les 11.30 hores, pels carrers del poble – Castellbisbal
Sortida de la comitiva des del parc Folch i Torres.

Cicle Sala Clàssica: ELS VIOLONCELS OBLIDATS
Divendres, 13 de març de 2020 a les 20.00 hores, a l’Ateneu Municipal – Rubí
Preu: Entrada lliure. Aforament limitat
Recital de violoncel, amb Amat Santacana, violoncel tenor, i Clàudia Romaní, violoncel continu

Taller per families: El Poder de l’Alquímia
Dissabte, 14 de març de 2020 a les 12.00 hores, a El Celler – Rubí
Preu: Activitat gratuïta. No cal inscripció prèvia però es demana puntualitat.
“Taller teatralitzat en què uns alquimistes mostren com es transformen alguns productes en d’altres per a un ús alimentari, cosmètic o medicinal. Les famílies podran experimentar amb la fabricació de productes fets amb plantes i fruits: alcohol de lavanda, oli de romaní i suc d’alguna fruita de temporada. El raïm i el vi seran l’eix conductor d’aquest taller, en el qual l’objectiu és experimentar i entendre com podem transformar alguns productes per obtenir-ne nous usos.”

Teatre infantil: Titelles Vergés
Diumenge, 15 de març de 2020 a les 12.00 hores, al Museu Municipal Castell (MMUC) – Rubí
Preu: Activitat gratuïta. Aforament limitat, es demana puntualitat.
“Espectacle de teatre de titelles per a tots els públics. Es representaran obres famoses com ara: Pinotxo, Hansel i Gretel, En Patufet… totes amb la tècnica del titella tradicional català, segons l’Escola Titellaire Catalana.”

Teatre infantil: Oops!
Diumenge, 15 de març de 2020 a les 18.00 hores, a Els Costals – Castellbisbal
Preu: 5 euros
Durada: 60 minuts
” A Oop! ens fem grans, ens fem petits, fem música, som màgics, parlem sense paraules, juguem amb els objectes i els objectes juguen amb nosaltres i tot… amb grans dosis d’imaginació i molt d’humor.”


A Cal Pupinet, tenim Salons Privats per grups amb diverses capacitats i Salons Compartits per si veniu sols, acompanyats o en petit comité, llestos per fer-vos gaudir de l’experiència d’assaborir els nostres plats.

Entre setmana teniu el nostre menú BUSINESS els caps de setmana el menú GOURMET , les nits de divendres, dissabtes i vigilies de festius el menú CAPVESPRE i en tots els dies sempre disponible la nostra CARTA .