Ja fa un temps que a Cal Pupinet col•laborem amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat i del Vallès Occidental, i també amb la Diputació de Barcelona per apropar el turisme als nostres clients i veïns.

PIT Punt d’informació turístic

El programa busca reunir punts en diferents establiments de cada comarca per facilitar el coneixement del territori, i oferir experiències i productes turístics de la zona. És per això que des de fa uns mesos hem format part d’una sèrie de reunions de formació i sortides on se’ns mostra el bo i millor de la comarca. A l’hora disposarem de informació molt útil per a tot aquell que vulgui venir a consultar.

De la mà del Vallès Occidental hem fet les següents visites:
– Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.
– Sant Cugat del Vallès i al seu monestir.
– Terrassa amb la interessant visita a la Masia Freixa i el centre històric.

Amb el Baix Llobregat ja vam fer una primera visita al poble de Collbató, on a part de ser un poble amb racons i vistes esplèndides, tenen com a gran atractiu les Coves del Salnitre. Una visita molt interessant si t’agraden les estalactites que hi ha amagades al subsòl de Montserrat.

Punt d'informacio turistic

Fotografia a la visita a Collbató amb el PIT del Baix Llobregat

Aquesta setmana visitarem un parell de punts turístics claus a la zona del Baix Llobregat. Segur que n’heu sentit a parlar, i a més, ben a prop de casa!

Son la Cripta Gaudí, la Colònia Güell i el Parc Arqueològic Mines de Gavà.